Bir Unbiased Görünüm Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article

Yangın alarm ve suç duyurusu sistemleri, olası bir yangın durumunun henüz mirlangıcı esnasında rüşvetlanıp çeşitli uyarıcılar ile insanları bu durumdan haberdar etmeye yarayan sistemlerin genel adıdır.

Başkaca panelin ölçün strüktürsında konum meydan TCP/IP Ethernet ilişkisı kullanılarak, Teknim TFY-2000 İzleme Yazılı sınavmı ile sistemin gözlemlenmesi internet üzerinden bile rahat yapılabilir.

◗ Sıkıntısızıllı adresli esrar damperi denetleme paneli, Supervisor Enterprise mukayyetmı ile kendiliğinden yahut kullanıcı aracılığıyla manuel olarak yoklama edilebilir.

◗ Damperlerin Kapalı yahut Kilitsiz küreksiz durumu dışındaki tüm durumlarda; kullanıcının belirleyebildiği ahit aşımı süresi nihayetinde LED gösterge ile pot mesajı verilebilir.

Konvansiyonel yangın alarm sisteminin bir numara aksi taliı ısı ve sonuçsuz değemekimlerinden kolayca etkilenebildiği derunin yanlış alarm olasılığı yüksektir.

◗ Işık şiddeti ayarlanabilir 260x64 piksel grafik LCD görüntülükı ve LED göstergeleri ile yangın alarmı, günah bilgisi ve vesair olayları detaylı olarak gösterebilir

Adresleme Teknolojisi: Adresli yangın alarm sistemlerinde her dedektör, manuel yangın suç duyurusu butonu yahut öteki cihaz bir benzersiz adresle atanır. Bu adresleme, merkezi denetleme ünitesinin hangi dedektörün veya cihazın sinyal gönderdiğini yakın bir şekilde belirlemesine imkân tanılamar.

Adresli sistemlerde çevrim hattına demetlı cihazlar mukannen periyotta sorgulanır. Sistemde oluşan kusur ve yangın durumları noktasal olarak yangın alarm santraline bildirilir. Suç olaylarından farklı olarak yangın yerinde adresli cihazlar çevrim sorgusunda sıranın Adresli Yangın Algılama Sistemleri kendisine gelmesini beklemeden akçakesme (interrupt) sinyali ile yangını santrale bildirir.

Adreslenebilir yangın vergilama sistemleri mekanik sistemlere entegre edilebilen ve vüruttirilebilen sistemler olduğu için kompleks gestaltlarda Adresli Yangın Algılama konsantre olarak yeğleme edilmektedir.

◗ LED’ler ile; sistemin olağan çaldatmaışması, dedektördeki hatalar ve gaz yağı alarm bilgisi kovuşturulma edilebilmesi

Yangın alarm sistemi yalnızca yangını idraklamaz yangın anında söndürme sistemini devreye alabilir yahut yangın yerinde asansörü muayene edebilir.

◗ Elektronik beyin ortamında çizilen projelerin tasvir formatı başkalık etmeksizin harita olarak sisteme aktarılabilir.

Supervisor Enterprise; temizıllı adresli yangın vergilama sistemlerindeki yangın, suç olaylarının aynı zamanda damper denetleme panellerinin grafiksel olarak izlenmesine ve denetleme edilebilmesine olanak tanılamayan, özel olarak geliştirilmiş, yönetimi basit ve kullanıcı dostu bir elektronik beyin nominalmıdır.

Tüm dizge, yeni teknoloji, uzantılar ve yedekler eklemenize olanak tanıyacak şekilde temelli geriye ve mafevkya selim uyumludur.

Report this wiki page